Maatwerk

In overleg kan een specifieke rondleiding worden verzorgd. Dit kan zijn voor een familiefeest, een bedrijfsuitje of zomaar een individueel bezoek aan Apeldoorn. Ook kunt u denken aan het verzorgen van een lezing over Apeldoorn. Locatie en faciliteiten worden in overleg met u afgesproken.

De wandeling wordt in samenspraak met u “op maat” vastgesteld. We zijn heel flexibel en kunnen dus samen met u vertrek- en eindtijdstip, begin- en eindpunt van de route bepalen. “Dat ene pand waar extra aandacht aan besteed moet worden” nemen we graag voor u op in de route (als dit binnen de gestelde voorwaarden past). Ook “onderweg even een rustpauze bij een horecagelegenheid” kan ingepast worden.

Neemt u voor een wandeling op maat contact op met onze coördinator. Samen met hem stelt u dan een programma samen dat binnen de beschikbare tijd, de groepsgrootte en het budget past.

Weet u zelf nog niet precies wat u wilt? Neem dan voor een idee een kijkje bij wijkwandelingen of themawandelingen. Misschien helpt u dit een beetje op weg bij het samenstellen van een wandeling.