Paleispark Het Oude Loo

Deze wandeling is alleen mogelijk in de maanden april en mei.

Kent u het Paleispark rond Kasteel het Oude Loo nog niet? Neem dan deel aan deze wandeling. De gids loopt met u langs het kasteel (door Stadhouder Willem III aangekocht), het prinsenrond, de doolhof, de beeldenvijver en het speelhuisje van Wilhelmina.

We wandelen op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddagen in de maanden april en mei. Voor groepen is een privéwandeling op een ander tijdstip (gedurende april of mei) mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze coördinator. Zie voor contactgegevens onderaan deze pagina.

LET OP: Opgeven is verplicht!!! Er staat dan een gids voor u klaar. Voor opgeven: stuur een mail naar info@apeldoornsgidsencollectief.nl met vermelding: “paleisparkwandeling”, de gewenste datum en het aantal personen dat mee gaat wandelen. Geeft u ook een telefoonnummer op? Dan kan onze coördinator evt. contact met u opnemen voor vragen.

Beginpunt: Ingang van het Paleispark op de parkeerplaats van Paleis Het Loo,
Amersfoortseweg. (Google maps)
Starttijd:      14.00 uur
Tijdsduur:    2 uur LET OP: ander tijdsduur dan onze overige wandelingen.
Kosten:        € 7,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,00.
Dit is inclusief de toegang tot het park à € 2.00. Houders van een park-jaarkaart betalen 2 euro minder.
De museum(jaar)kaart is niet geldig voor toegang tot het park.

Houdt u rekening met parkeerkosten!

Let op:  Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Wilt u nu al genieten van het moois dat Het Loo te bieden heeft, kijkt u dan naar de films van Jan Overbeek op deze pagina: https://apeldoornsgidsencollectief.nl/films-jan-overbeek-het-loo