Paleispark Het Oude Loo

Deze wandeling is alleen mogelijk in de maanden april en mei.

Kent u het Paleispark rond Kasteel het Oude Loo nog niet? Neem dan deel aan deze wandeling. Dit gebied is gedurende 10 maanden per jaar alleen toegankelijk voor de Oranjes en hun gasten! De gids loopt met u langs het kasteel (door Stadhouder Willem III aangekocht), het prinsenrond, de doolhof, de beeldenvijver en het speelhuisje van Wilhelmina.

We wandelen op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddagen in de maanden april en mei. Voor groepen is een privéwandeling op een ander tijdstip (gedurende april of mei) mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze coördinator. Zie voor contactgegevens onderaan deze pagina.

LET OP: Vooraf opgeven is noodzakelijk!!!  Bel  minimaal 1 dag vooraf 06-39380517, of mail naar info@apeldoornsgidsencollectief.nl, met vermelding: “paleisparkwandeling”, de gewenste datum en het aantal personen. Geef ook a.u.b. uw telefoonnummer op, dan kan onze coördinator evt. contact met u opnemen voor vragen.

Beginpunt:  Ingang van het Paleispark op de parkeerplaats van Paleis Het Loo,
                    Amersfoortseweg 1. (Google maps)
Starttijd:      14.00 uur
Tijdsduur:    2 uur. LET OP: andere tijdsduur dan onze overige wandelingen; deze duren 1,5 uur.
Kosten:        € 5,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 2,00.
Dit is exclusief de toegangskaart voor het Paleispark. Deze dient u zelf vooraf online aan te schaffen via: Entreeprijzen (kroondomeinhetloo.nl). Toegangskaarten zijn helaas niet ter plekke verkrijgbaar. De gidskosten kunt u contant afrekenen met de gids.
Houd rekening met parkeerkosten  à €7,50 per auto.

Let op:  Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Wilt u nu al genieten van het moois dat Het Loo te bieden heeft, kijkt u dan naar de films van Jan Overbeek op deze pagina: https://apeldoornsgidsencollectief.nl/films-jan-overbeek-het-loo