Maatwerk

Maatwerk

Wandelingen op maat.
Bij het Apeldoorns Gidsen Collectief kun je kiezen uit 17 kalenderwandelingen en 7 aanvraagwandelingen. Deze standaardwandelingen hebben een vast beginpunt, een vaste route en een vaste lengte.

We kunnen ons voorstellen dat je daar voor een groep enigszins van wilt afwijken. Dit kan zijn voor een familiefeest, een bedrijfsuitje of zomaar een individueel bezoek aan Apeldoorn. Je wil bijvoorbeeld een ander begin- of eindpunt, een wat afwijkende route of een wat kortere of langere tijdsduur. In overleg met jou kan de wandeling van jouw keuze geheel naar wens worden aangepast. Maatwerk dus.

Er kan zelfs in samenspraak met jou een complete, niet bestaande wandeling “op maat” worden uitgezet. We zijn heel flexibel en kunnen dus samen met jou vertrek- en eindtijdstip, begin- en eindpunt van de route bepalen. “Dat ene pand waar extra aandacht aan besteed moet worden” nemen we graag voor jou op in de route (als dit binnen de gestelde voorwaarden past). Ook “onderweg even een rustpauze bij een horecagelegenheid” kan ingepast worden.

Uit ervaring weten we dat een wandeling niet langer dan zo’n anderhalf uur moet duren. In die tijd leg je niet meer dan ongeveer 2 km af. Houd daar dus rekening mee bij het samenstellen van je wandeling.

Neem voor een wandeling op maat contact op met onze coördinator.(Zie onderaan deze pagina). Samen met hem stel je dan een programma samen dat binnen de beschikbare tijd, de groepsgrootte en het budget past.

Bustours op maat.
Het AGC wordt regelmatig gevraagd voor het begeleiden van een bustour. We hebben een aantal busroutes over de Veluwe en door de stad standaard klaarliggen, maar op verzoek kunnen we ook hiervoor maatwerk verrichten. Bepaal samen met de coördinator begin- en eindpunt, de tijdsduur en de route. Reken voor een rit in de stad op gemiddeld 15km/uur en over de Veluwe op gemiddeld 35 km/uur. Een tussenstop bij bijvoorbeeld een horecagelegenheid behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Lezingen op maat.
Wij geven ook regelmatig lezingen en presentaties over cultuurhistorie, erfgoed en architectuur van Apeldoorn. Een aantal presentaties hebben wij “op de plank” liggen, maar ook hier is maatwerk op verzoek  zeker mogelijk! Locatie en faciliteiten worden in overleg afgesproken.