Gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en blijft verborgen voor andere bezoekers.
Uw bericht verschijnt niet direct, maar moet eerst door ons worden goedgekeurd. Dit wordt gedaan om eventuele spam en reclame te voorkomen.
Henk en Tine RensinkHenk en Tine Rensink uit Apeldoorn schreef op 9 april 2024 om 10:10:
Wij hadden het genoegen om deel te nemen aan de wandeling met gids Ben Verhoeven rondom het Oude Loo op zaterdag 6 april. Het was een werkelijk prachtige ervaring! Gids Ben was zeer deskundig en gepassioneerd, en zijn kennis over de geschiedenis van het gebied en de natuur was indrukwekkend. De wandeling bood een perfecte combinatie van historische verhalen en natuurlijke schoonheid. Ben nam ons mee op een reis door de tijd, met boeiende anekdotes over het Oude Loo en zijn omgeving. Zijn enthousiasme was aanstekelijk en maakte de wandeling des te leuker. Wat het extra speciaal maakte, was Bens persoonlijke betrokkenheid en zijn vermogen om de groep te boeien. Hij nam de tijd om vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. De omgeving was adembenemend en de wandeling was goed georganiseerd. Al met al was het een geweldige ervaring die wij iedereen zouden aanraden die geïnteresseerd is in geschiedenis, natuur en ontspanning. Mijn dank aan gids Ben Verhoeven voor deze onvergetelijke wandeling rondom het Oude Loo. Ik kijk er al naar uit om nog eens deel te nemen aan één van zijn volgende rondleidingen!
Jeannet AchterstraatJeannet Achterstraat uit Apeldoorn schreef op 7 januari 2024 om 14:01:
Zaterdag 6 januari een fantastisch leuke park/ stadswandeling gemaakt met de zeer vriendelijke en inspirerende gids Marja! Het hele gezelschap genoot van haar enthousiaste verhalen. Echt een aanrader om te doen!!
MariekeMarieke uit Apeldoorn schreef op 8 oktober 2023 om 17:48:
Vandaag 8/10/23, samen met vriendin Marielle een stadswandeling gemaakt door het centrum onder begeleiding van gids Marja. Ze heeft ons met een warm enthousiasme veel verteld over de geschiedenis vd prachtige panden en landgoederen in de binnenstad. Wij wonen allebei al meer dan 40 jaar in Apeldoorn , maar we zijn met deze info een heel stuk wijzer geworden mbt een belangrijk deel vd Apeldoornse geschiedenis , Marja reuze bedankt en wij hopen nog eens tot ziens ! Groetjes Marielle en Marieke.
JannieJannie uit Apeldoorn schreef op 31 juli 2022 om 17:43:
Vandaag zondag 31 juli een zeer boeiende centrum wandeling gemaakt met een inspirerende leuke vertelster. Mooie verhalen en de geschiedenis van Apeldoorn. Wij wonen sinds januari in Apeldoorn en vinden dit zeer waardevol. Een aanrader om te doen! Jannie
Lilian StrousLilian Strous uit Apeldoorn schreef op 25 juni 2022 om 17:45:
De Parkenbuurt. Meegelopen met gids Jan door dit pareltje. Wat een mooie buurt, rijke geschiedenis. En Jan: Bedankt voor al je kennis en fijne, rustige manier van vertellen!
RubenRuben uit Apeldoorn schreef op 19 juni 2022 om 16:26:
Ik ben net terug van de rondleiding over de begraafplaats aan de Soerenseweg. Mooie verhalen en weer veel geleerd. Heren, bedankt. Ruben
MarjoleinMarjolein uit Tilburg schreef op 18 april 2022 om 08:55:
Gisteren een mooie zonnige wandeling genoten. Een erg enthousiaste , vriendelijke en duidelijke gids. Ook erg flexibel, bedankt!
BibiBibi uit Amsterdam schreef op 17 april 2022 om 14:00:
Marja heeft ons een hele mooie dag bezorgd! Alles goed uitgelegd en een hele fijne sfeer!Liefs Bibi
patrick Zabelpatrick Zabel uit Apeldoorn schreef op 21 juli 2016 om 11:42:
Heb nu diverse malen meegelopen met de paleisparkwandeling, centrumwandeling, parkenbuurt, water in de stad, wel telkens met dezelfde gids omdat dat mijn oudcollega is 🙂 Altijd erg interessant en je staat eens stil bij dingen waar je normaal gesproken strak langs voorbij rijdt op je fiets. Leuk om ook telkens andere mensen te ontmoeten die met wandelingen meelopen.
Elsbeth  FloorElsbeth Floor uit Apeldoorn schreef op 1 juni 2016 om 00:02:
Ik heb zaterdagochtend meegelopen met een wandeling door het centrum geen en de parken. Was erg leuk. Hoorde veel dingen die ik nog niet wist over Apeldoorn terwijl ik er woon. In de parken zijn de ook bij 1 huis binnen geweest waar we een rondleiding van de bewoner kregen. Erg leuk. Wie weet ga ik weet een keer mee.😃