Disclaimer

Disclaimer

Website en folder:
1. De content is door het Apeldoorns Gidsencollectief met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
2. Het Apeldoorns Gidsencollectief is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
3. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van (delen van de inhoud van ) de site of onze folder maken inbreuk op intellectuele rechten.
4. Toestemming tot het gebruik van de site en van de folder of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Stuur een mailtje naar info@apeldoornsgidsencollectief.nl

Let op:
Een AGC-wandeling gaat altijd door, tenzij de weersverwachting zo slecht is, dat via radio en tv aangeraden wordt de weg niet op te gaan. Dus bij zware storm, maar ook bij zeer dichte mist, ijzel of onweer blijven onze AGC-gidsen thuis.
Raadpleeg bij twijfel de informatie bij de betreffende activiteit op deze website of neem contact op met onze coördinator.