Bustours

Bustours

Het AGC verzorgt ook bustours. We hebben een aantal vaste routes over de Veluwe, waarbij je de hoogtepunten van het prachtige landschap ziet. Een stop onderweg voor een kopje thee of koffie met een versnapering kan altijd ingepland worden.

Een tour door Apeldoorn zal je vast verrassen! Onze gids neemt je mee door de mooiste wijken van Apeldoorn: Berg & Bos, Parkenbuurt, Zuidbroek. Maar ook door wijken met een bijzonder verhaal: de Metaalbuurt en Kerschoten. Je zult vast verbaasd zijn over de dingen die je gaat zien.

Een tour op maat is natuurlijk ook mogelijk. Reken voor een rit in de stad op gemiddeld 15 km/uur en over de Veluwe op gemiddeld 35 km/uur.

Welke bus?
Je hebt paar mogelijkheden. Kom je met een bus naar Apeldoorn, dan kan die gebruikt worden. Maar kom je op een andere manier in Apeldoorn? Dan kan de tour ook gemaakt worden met een bijvoorbeeld een bus van de SVA: Stichting Veteraan Autobussen.
We hebben zelfs gasten gehad die een paardentram of huifkar hadden besteld.

Wat gaat dat kosten?
Neem contact op met onze coördinator (zie onderaan deze pagina) en bespreek de wensen. Hij zal dan zorgen voor een offerte. Het is wel handig om geruime tijd van tevoren (liefst 2 maand) contact te leggen met de coördinator zodat e.e.a. tot in de puntjes geregeld kan worden.