Hoog Soeren

We zijn heel blij dat we weer mogen wandelen.
Helaas staat deze wandeling dit jaar niet meer in de reguliere agenda. Maar neemt u contact op met onze coördinator: hij kan u vertellen welke mogelijkheden er zijn (natuurlijk binnen de beperkingen van de corona-maatregelen).
Let op: het kroondomein is gesloten tussen 15 september en 25 december. Daarom zal deze wandeling in die periode niet mogelijk zijn.

Een bijzonder dorp, midden in het Kroondomein, met een boeiende historie. Van een ‘armoedig heidegehucht’ is reeds lang geen sprake meer. Het is nu een geliefd woonoord en een beschermd dorpsgezicht.

Een AGC-gids neemt u mee langs pittoreske landschappen en historische plekjes. Hij maakt u deelgenoot van heel bijzondere verhalen.

Let op: Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers. Stevig schoeisel wordt aanbevolen.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Maar komt u met een groep van 8 personen of meer, geeft u dan svp vooraf even een melding: telefonisch: 06 39 38 05 17 of via een mailtje aan info@apeldoornsgidsencollectief.nl We zorgen dan dat er een extra gids klaar staat.

Beginpunt: Kapel van de Protestantse Gemeente ==> Google Maps
Starttijd: 14.00 uur
Tijdsduur: 1.5 uur
Kosten: 5 Euro p.p.

Reserveren (minimaal 1 dag vooraf) is verplicht via info@apeldoornsgidsencollectief.nl.