De Eglantier

Let op: voorlopig afgelast
Maakt u svp een keus uit een van onze andere wandelingen die wel door gaan:
klik hier

Een misschien wel verrassende plek voor een wandeling? Maar maak eens een afspraa met onze coördinator voor een wandeling want je ziet en hoort dingen die je als bezoeker van het winkelcentrum niet opvallen of waarvan je nog nooit hoorde.

Tijdens deze wandeling maken we kennis met de verschillende aspecten van het wijkwinkelcentrum en de ligging daarvan in de wijk De Maten. Architectonische feiten en de veranderingen van het winkelcentrum bij de laatste renovatie komen aan bod.

Het ontwerp van de architecten Alberts en van Huut uit 1981 onderscheidt zich in vorm en architectuur. De bebouwing wil met haar eigentijdse architectuur het beeld oproepen van een middeleeuws stadje. De laatste jaren is er veel verbouwd aan het winkelcentrum. Daardoor is het weer volledig bij de tijd. Het winkelcentrum sluit weer aan op de huidige behoeften van het winkelend publiek én die van de bewoners die in en bij het winkelcentrum wonen. De renovatie is gedaan met respect voor het oorspronkelijke ontwerp.

Deze wandeling is aanvraag beschikbaar: neemt u hiervoor contact op met onze coördinator: telefonisch: 06 39 38 05 17 of via een e-mail aan Info@apeldoornsgidsencollectief.nl s.v.p. vermelden op welke datum en welk tijdstip u wilt lopen en met hoeveel personen u komt.

Beginpunt: buiten bij wijkcentrum De Stolp  ==> Google Maps
Starttijd: op afspraak
Tijdsduur: 1.5 uur
Kosten: € 4,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 2,00.