Maatwerk

In overleg kan een specifieke rondleiding worden verzorgd, eventueel aangevuld met een horecabezoek. Dit kan zijn voor een familiefeest, een bedrijfsuitje of zomaar een individueel bezoek aan Apeldoorn. Ook kunt u denken aan het verzorgen van een lezing over Apeldoorn. Locatie en faciliteiten worden in overleg met u afgesproken.

De wandeling wordt in samenspraak met u “op maat” vastgesteld. We zijn heel flexibel en kunnen dus samen met u vertrek- en eindtijdstip, begin- en eindpunt van de route bepalen. “Dat ene pand waar extra aandacht aan besteed moet worden” nemen we graag voor u op in de route (als dit binnen de gestelde voorwaarden past). Ook “onderweg even een rustpauze bij een horecagelegenheid” kan ingepast worden.

Neemt u voor een wandeling op maat contact op met onze coördinator. Samen met hem stelt u dan een programma samen dat binnen de beschikbare tijd, de groepsgrootte en het budget past.

Weet u zelf nog niet precies wat u wilt? Neem dan voor een idee een kijkje bij wijkwandelingen of themawandelingen. Misschien helpt u dit een beetje op weg bij het samenstellen van een wandeling.