Paleispark

In de maanden april en mei is het deel van Paleispark rond kasteel Het Oude Loo open voor publiek. Dit geeft u een uitgelezen kans om te genieten van een wandeling door dit bijzondere gebied. Er is keuze om te wandelen op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag.

De gids loopt met u langs het kasteel, het prinsenrond, de doolhof, de beeldenvijver, de theekoepel en het speelhuisje van Wilhelmina. De zuil van Jong Nederland in prachtig art-nouveauontwerp is bij slechts weinig bezoekers bekend en wordt daarom niet overgeslagen. Het verhaal van de gids wordt uiteraard verlucht met wetenswaardigheden, foto’s en anekdotes.

Voor groepen is een privéwandeling op een ander tijdstip mogelijk.

LET OP: AANMELDEN
Om te zorgen dat er een gids klaarstaat voor de wandeling, dient u zich minimaal twee dagen van tevoren aan te melden: per telefoon 06-39380517 of een e-mail aan info@apeldoornsgidsencollectief.nl  In de e-mail s.v.p. vermelden op welke datum u wilt lopen en met hoeveel personen u komt.

Beginpunt: ingang van het Paleispark op de parkeerplaats van Paleis Het Loo. Houdt u rekening met parkeerkosten!
De wandeling begint om 14.00 uur
Duur van de wandeling : 1.5  uur
Kosten: € 6,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,00. Dit is inclusief de toegang tot het park à € 2.00 Parkpashouders betalen € 2,00 minder. Helaas is de museum(jaar)kaart al enkele jaren niet meer geldig als parkpas.
Let op: deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Wilt u nu al genieten van het moois dat Het Loo te bieden heeft, kijkt u dan naar de films van Jan Overbeek op deze pagina: http://apeldoornsgidsencollectief.nl/films-jan-overbeek-het-loo