Apeldoorn: toen en nu

Let op: vanwege de geldende Corona-regels van 1.5 meter afstand houden mogen we niet op drukke plaatsen gidsen. Daarom is deze wandeling voorlopig niet mogelijk. Volg onze facebookpagina of kijk geregeld op deze pagina: zodra het weer kan plaatsen we een update.

De historische paviljoens op de 1e etage van de CODA-bibliotheek zijn een nog nauwelijks bekende parel. Daarom beginnen we onze wandeling hier. We bezoeken het westelijk deel van de binnenstad met o.a. de historische Korte Nieuwstraat en de Krommenhoek. Maar ook de modernere gebouwen van CODA, Gigant en ACEC ziet u en worden toegelicht door de vakkundige gids. Een zeer afwisselende wandeling met oud én nieuw Apeldoorn.

Deze wandeling vindt maandelijks plaats, behalve in de zomermaanden.

Beginpunt: hal van het CODA-museum (melden bij de kassa) ==> Google Maps
Starttijd: 13.30 uur
Tijdsduur: Totaal ongeveer 2,5 uur.
Kosten: € 9,00 per persoon, inclusief koffie of thee vooraf en een niet-alcoholisch drankje tot besluit.

Aanmelden: Let op: Aanmelden voor dit arrangement kan door een mail sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Apeldoorn Toen en Nu’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers door te geven.

Let op: de gemeente is gestopt met het uitgeven van onze voucher voor Nieuwe Apeldoorners. Maar hebt u nog een voucher? Die blijft natuurlijk gewoon geldig!
Voor deze wandeling “Apeldoorn toen en nu” geldt echter een toeslag van 5 Euro – dit i.v.m. de kosten van CODA.